Opis forum
Witam bardzo serdecznie , nazywam siê Kordian i mam 15 lat.
Moja postaæ nazywa siê Alray jak widaæ w podaniu , mam 62 poziom i ci±gle ro¶nie. Gram wojownikiem i mam niebieskiego eksperta lecz to te¿ ro¶nie. W nostale gram oko³o 2 lata. Mia³em wojownika , maga , lucznika lecz zosta³em okradziony. Nostale po¶wiêcam oko³o 2-4h dziennie. Oczywi¶cie to jest minimum.Czasami d³u¿ej , nie potrafiê podaæ dok³adnie ile.
1. warrior 30+5
2. blade 20job+0
3. cruss 32+2
4. Dopiero kupie (+4/+5) 40job+
5. Narazie nie mam zamiaru mieæ tego sp.
6. Dostane od kolegi gdy sprzeda itemy +6 80 job. Jak nie dostane kupie +5 Obojetny job. Lub poprostu dropne. Zale¿y od stanu golda.
Staram siê skupiæ na eq , dopiero potem na sp.
EQ.
Elvin u6+7 bez os³o/zabójca u6+7 z os³o.
Kusza Odwagi u4+5/kupie lepsza wkrótce.
Kamienny pancerz u6+5 (moim zdaniem lepsza od odwa¿nego obroñcy. Dlatego j± mam.)
Poprzednia rodzina to HestAngels , odszed³em z niej , poniewa¿ nie by³o nic ogarniêtego. Po 1 LoD - nikt siê nie s³ucha³ szefa/zastêpcy/zarz±dcy. Fosy zbierali do siebie do ekwipunku. Rajdy przychodzi³y 3 z 15 on-line. Wyzwiska. Aktualnie jestem w fam HouseParty jestem w niej , poniewa¿ nie wiem czy przyjmiecie moje podanie. Fam w miarê okej , leecz mnóstwo wyzwisk. O drobnostki. Np. "Zyrus idziesz na LoD ?" Zyrus -"Z kim kur** pt bede mieæ ? Cb kur** expiæ nie bd. Itp. Zaczyna³y siê takie wyzwiska , koniec zosta³ , ¿e szefa zwyzywali .
Wybra³em Wasz± fam , bo s±dzê , ¿e tutaj nie wyzywaj± siê o g³upiego expa/rajdy. Panuje tu mi³a i przyjemna atmosfera. Ka¿dy ka¿demu pomo¿e . Takie mnie dochodz± s³uchy. Oraz znajomi.
Ts3 ? Mam i mogê u¿ywaæ. jedyny k³opot to przechodzenie mutacji
Co¶ o sobie ?
S±dzê , ¿e jestem mi³a i kulturaln± osob± . Zawszê chêtnie pójdê na rajd , pomogê koledze z rodziny i nie tylko. Wydaje mi siê , ¿e jestem dobra osoba na rekuta waszej rodziny Lubiê pi³kê , coca-cole , gry komputerowe oraz szczero¶æ .Gardzê k³amstwem.
Proszê nie patrzeæ tylko na lvl , ale równie¿ na inne cechy. Proszê równie¿ o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
U¿ytkownik
Dla mnie super Jestem na tak